Wydarzenia w PLANECIE MARZEŃ w Maju 2019 r.

Placówka Wsparcia Dziennego dla Dzieci i Młodzieży PLANETA MARZEŃ w Grzegorzowicach Wielkich zaprasza na dzieci i młodzież w wieku szkolnym do 18 r. ż. zamieszkujące na terenie Gmina Iwanowice, Gminy Gołcza i Gminy Słomniki

W tym miesiącu nie zabraknie zajęć plastycznych, szycia oraz z języka angielskiego,a  także możliwość spotkań z Panią Logopedką lub Panią Psycholog.

Poniżej harmonogram zajęć na maj 2019 r.

PLANETA MARZEN_Harmonogram zajec_maj 2019

Dla zainteresowanym przekonaniem się jak fajnie jest w Planecie Marzeń album ze zdjęciami na profilu Fundacji na Facebooku o TU

Placówka oferuje dzieciom i młodzieży:

• organizację czasu wolnego,
  • zabawę i zajęcia sportowe oraz rozwój zainteresowań,
  • organizację zajęć specjalistycznych, w tym m.in. logopedycznych, terapeutycznych, psychoprofilaktycznych,
  • realizację działań animacyjnych,
  • pomoc w nauce

Informacje, zgłoszenia i zapisy przystąpienia do placówki:
Stanisław Szymski
e-mail: planetamarzen@fundacjamis.org.pl