Wydarzenia w PLANECIE MARZEŃ w Marcu 2019 r.

Placówka Wsparcia Dziennego dla Dzieci i Młodzieży PLANETA MARZEŃ w Grzegorzowicach Wielkich zaprasza na dzieci i młodzież w wieku szkolnym do 18 r. ż. zamieszkujące na terenie Gmina Iwanowice, Gminy Gołcza i Gminy Słomniki

Kolejny miesiąc obfituje w arcyciekawe zajęcia warsztaty PLASTYCZNE (w poniedziałki) i SZYCIA (we wtorki) już cieszą się popularnością wśród mieszkańców gminy, a od marca ruszamy z nowymi zajęciami z języka angielskiego, które będą odbywały się w każdy czwartek.

Poniżej harmonogram zajęć na marzec 2019 r.

PLANETA MARZEN_Harmonogram zajęć_marzec 2019

Dla zainteresowanym przekonaniem się jak fajnie jest w Planecie Marzeń album ze zdjęciami na profilu Fundacji na Facebooku o TU

Placówka oferuje dzieciom i młodzieży:

• organizację czasu wolnego,
  • zabawę i zajęcia sportowe oraz rozwój zainteresowań,
  • organizację zajęć specjalistycznych, w tym m.in. logopedycznych, terapeutycznych, psychoprofilaktycznych,
  • realizację działań animacyjnych,
  • pomoc w nauce

Informacje, zgłoszenia i zapisy przystąpienia do placówki:
Stanisław Szymski
e-mail: planetamarzen@fundacjamis.org.pl