PLANETA MARZEŃ w okresie wakacyjnym 2019

Drodzy odkrywcy PLANETY MARZEŃ,

informujemy, iż okresie wakacyjnym nastąpiły godziny otwarcia Placówka Wsparcia Dziennego dla Dzieci i Młodzieży PLANETA MARZEŃ w Grzegorzowicach Wielkich

Począwszy do 1 lipca 2019 zapraszamy dzieci i młodzież w wieku szkolnym do 18 r. ż. zamieszkujące na terenie Gmina Iwanowice, Gołcza i Słomniki do PLANETY MARZEŃ od poniedziałku do piątku w godzinach przedpołudniowych tj. od 09.00 do 13.00

W tych godzinach OFERUJEMY dzieciom i młodzieży:

• zabawy INTEGRACYJNE w sali
  • zajęcia ARTYSTYCZNE rozwijające wyobraźnię i zdolności manualne z wykorzystaniem różnych technikami plastycznych
  • zajęcia ODKRYWCZE umożliwiające odkrywanie świata za pomocą doświadczeń i eksperymentów
  • zajęcia SPORTOWE, OGÓLNOROZWOJOWE na świeżym powietrzu tj. piłka nożna, tenis stołowy i zabawy zespołowe typu berek, zbijak, wyścigi

ZAPEWNIAMY :

• przerwę na POSIŁEK w postaci ciepłego napoju, zdrowej przekąski
  • OPIEKĘ oraz wsparcie ze strony wychowawcy placówki
  • DOBRĄ ZABAWĘ w gronie rówieśników

Dla zainteresowanym przekonaniem się jak fajnie jest w Planecie Marzeń album ze zdjęciami na profilu Fundacji na Facebooku o TU

Informacje, zgłoszenia i zapisy przystąpienia do placówki:

Katarzyna Furgał – p.o. kierownika placówki
e-mail: planetamarzen@fundacjamis.org.pl